top of page

ERVARINGEN

Dit zeggen mijn klanten

Al jaren krijg ik met heel veel leerplezier grondwerk-/rijles van Marlijn. Ze straalt rust en professionaliteit uit. Op elke vraag heeft ze een passend en duidelijk antwoord waar je écht wat mee kan, vaak met treffende metaforen. Ik ben hierdoor al veel inzichten rijker. Bij alles staat het welzijn van het paard voorop. Ze kijkt heel goed naar de ‘persoonlijkheid’ van je paard, maar zeker ook naar dat van jou, waardoor ze een passende training voor jullie samenstelt. Ik zou haar zeker aanraden, als je spelenderwijs je paard beter zou willen begrijpen en samen wilt groeien als team.

Annelieke van den Berg

met Joy, Lucky en Afli

Dankzij Marlijn ben ik verder gekomen met mijn paard dan ik ooit had durven dromen! De kennis die ze heeft weet ze professioneel over te brengen. De lessen zijn duidelijk, leuk en zeer leerzaam. Marlijn is rustig en geduldig en dat geeft mij veel zelfvertrouwen. Elke keer ben ik weer sterk gemotiveerd om verder te gaan en zie ik uit naar de volgende les.

Kitty

met Rimella

De lesjes van Marlijn zijn al sinds het prille begin een belangrijk onderdeel van onze "paardenbeleving'. Naast haar veelzijdigheid (van grondwerk lesjes tot dressuur proefjes, je kan haar echt alles vragen) apprecieer ik vooral haar aandacht voor de mens achter het paard:  veel humor en empathie staan garant voor persoonlijke groei op je eigen tempo. 
Bedankt voor alle support Marlijn - ik hoop dat je nog lang het pad met ons blijft opgaan. 

Ilse 

met Luna

Ik heb Marlijn een aantal jaren geleden benaderd voor mijn dominante merrie: die liep compleet over mij heen!  Met haar hulp ben ik daar goed doorheen gekomen. Nu helpt Marlijn mij met mijn jonge paard, die in mijn bezit is vanaf zijn 10 maanden. Met 1 jaar is hij begonnen met grondwerk en samen zijn we enorm gegroeid met als gevolg dat hij super fijn is in de hand.

Tonia

met Coco en No Limit

Recensies: Recensies

VOEG EEN RECENSIE TOE

Wil je zelf een recensie geven? Dat kan met dit formulier.

Zou je mij aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Recensies: Beoordeel mijn werk
bottom of page