top of page

MARLIJN ANTONIDES

Allow me to introduce myself

Ik ben begonnen anderen te helpen met horsemanship vanuit mijn eigen wil om te leren en mezelf door te ontwikkelen. Er is niets zo belangrijk als veel ervaring opdoen, met veel verschillende paarden en veel verschillende mensen, in allerlei situaties. Al doende verbreedde mijn interesse zich naar het overbrengen van kennis en kunde op anderen. Zelf een paard kunnen helpen is leuk, maar ik gun ieder paard en ieder mens de tools om een echt partnerschap op te bouwen en te onderhouden.  

Ik heb een HBO opleiding tot instructeur afgerond aan de LAKB en heb als student van het Parelli programma level 4 behaald. Verder heb ik veel geleerd van verschillende instructeurs tijdens cursussen en trainingen en ben ik in binnen- en buitenland working student geweest bij Parelli Professionals. Ik beschik hierdoor over een brede kennis van gedrag, communicatie, leerprocessen en biomechanica.
Mijn missie is om paarden en de mensen bij wie ze horen te helpen zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf en onderweg zoveel mogelijk te genieten. ICM_1541.JPG
Over mij: Over mij
bottom of page